Voorbereiding seizoen 2021-2022 en oefenwedstrijden senioren

Van de TC
Een bizar korfbal seizoen sluiten wij op 1 juli af. We gaan er gelukkig een positief slot akkoord aan geven. Op zaterdagmiddag 26 juni spelen er 2 selectie teams van ons tegen 2 selectie ploegen van Haarlem IN Haarlem. Het is dan precies 9 maanden geleden, dat we tegen een andere tegenstander hebben gekorfbald. We zijn uiteraard benieuwd om te zien ‘waar we staan’…..

Op de valreep hebben wij ook nog een paar leuke berichten: Nona Flik gaat deel uitmaken van de nieuwe TC. Samen met Tessa vormt zij het administratief hart van onze commissie. Pascalle functioneert op de achtergrond als ‘coach’. Nona, we zijn blij met je komst in de TC en wensen je veel plezier.

Johann Ruiter wordt de trainer van het 4e team. Een nieuwe uitdaging, die Johann met veel plezier aangaat. Met zijn kennis en trainingskunde vertrouwen op een suc6vol korfbalseizoen.

De TC is inmiddels op ‘oorlogssterkte’ en dat belooft een goede start voor het nieuwe seizoen 2021-22. Om het voor onze leden inzichtelijk te maken, waar ieders verantwoordelijkheden liggen werken we aan een organigram.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is ook uitgewerkt en delen we graag. Dinsdag 10 augustus trapt de selectie 1-2-3 af met de 1e training. Heb je interesse in de hele voorbereiding en wil je graag wat oefenwedstrijden bekijken, klik dan op deze link. Later in de maand augustus hervatten de overige ploegen de trainingen en worden er in overleg met de coaches oefenwedstrijden gepland.

De start van de nieuwe competitie is zaterdag 11 september. Zet om deze datum dus maar een vette rode cirkel! Tot slot een hele fijne zomer met veel mooi weer en minder ‘stortbuien’. We zien elkaar in augustus weer.

Groeten van
Lars, Cor, Amber, Tessa, Nona, Pascalle en Hilda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord