Team NL bij Sporting West

Dinsdagavond 25 mei heeft Sporting West het Nederlands Korfbalteam ontvangen voor een tweedaagse clinic. Gestart werd op de dinsdag met een maaltijd voor de leden van Team NL en daarna met een uur uur clinic aan onze junioren en een uur clinic aan de jong senioren (<27). Uiteraard werd er afgesloten met het nemen  van veel foto’s

Woensdagmorgen gaven de spelers van Team NL aan maar liefst 9 groepen van elk ongeveer 25 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar trainingen op de Waterkant en de Westerparkschool. `s Middags genoten alle Team NL’rs van een heerlijke lunch in het Ladderhuis, waarna de kinderen van de bezochte scholen, de Kangoeroes, Effies, E-tjes, D en C een training mochten ontvangen. Daarna werd aan alle kinderen een goodie-bag uitgereikt en konden ze op promotiefoto’s of op hun shirt handtekeningen verzamelen. De opkomst was overweldigend en het weer werkte gelukkig fantastisch mee.

Hier zijn wat sfeerbeelden van een zeer geslaagde dag met veel dank aan de enthousiaste leden van Team.nl.

 

TeamNL 2021

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord