NIEUWE HOOFDTRAINER VOOR SPORTING WEST/BONARIUS.COM

Zoals eerder al bekend gemaakt is, gaat Richard Stolte aan het einde van het seizoen afscheid nemen als hoofdtrainer van Sporting West/Bonarius.com. De TC is daarom de afgelopen tijd druk geweest om een nieuwe hoofdtrainer te vinden.

Na een aantal boeiende en inspirerende gesprekken is onze keuze gevallen op Aad Witteman (34). Aad is nu nog trainer van Luno en heeft voorheen o.a. ook Swift getraind. Zijn spelende korfbalachtergrond ligt bij TOP Sassenheim. Wij hebben Aad ervaren als een zeer enthousiaste korfballiefhebber met een moderne, tactische visie op het spel, geïnspireerd door korfbal op league-niveau.

Welkom Aad! En namens de hele vereniging wensen we je veel plezier, mooi korfbal en een heleboel sportief succes bij Sporting West/Bonarius.com.

Aad Witteman

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord