oefenwedstrijd E-D

Donderdag 13 februari speelden een mix van E en D tegen een mix van D en E van Blauw Wit.

Bedoeling was om met de E spelers te oefenen in 2 vakken. Manuel mocht zich aanvoerder noemen en hij begon met Keano, Paul en Fionnuir in de aanval. In de verdediging begonnen Joanie, Elvis, Oscar en Gabriel. Eerste wissels waren Yanoah en Irma. Irma kwam echter wat later. Fadel was onze scheidsrechter.

De teams waren aardig in balans. Na 10 minuten was er 1 maal gescoord door Keano. Na een korte time out ging Paul even naar de kant voor Yanoah. Deze periode wist alleen Blauw Wit te scoren. De ruststand werd 1-1. Na de rust kwam Paul erin voor Joanie. Blauw Wit begon gelijk scherp en wist meteen te scoren. Gelukkig wist ook Keano weer te scoren en was het weer gelijk. Vlak voor de time out kwam Blauw Wit weer voor. In het laatste kwart kon ook Irma nog even meespelen. Paul wist te scoren en zo werd het een 3-3 gelijkspel. Een leuke wedstrijd die een juiste uitslag had.

oefenen e-d tegen bw 200213 (1)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord