Team van de week

Team van de week: De E1

Zondag 1 maart is de E1 team van de week. Het team bestaat uit 6 spelers. Lasse, Jinne, Jairo, Sam en Elvis zijn de jongens. Chiara is het enige meisje. Ze mag dus eigenlijk nooit ziek zijn of op vakantie. In de E, en ook de F, moet er namelijk altijd een meisje in het veld staan. Je mag wel met 4 meisjes spelen, maar niet met 4 jongens.

Vorig seizoen waren ze ook al E1 en sloten het seizoen af met 2 kampioenschappen. Dit seizoen spelen ze in veel zwaardere poules. Op het veld werd er nog wel lang meegedaan voor de titel, maar uiteindelijk werden ze 3e. In de zaal zijn ze naar een nog iets zwaardere poule gegaan, waar nog meer inzet gevraagd wordt. Dat die inzet wel gegeven wordt blijkt wel uit het feit dat ze in veel wedstrijden heel lang gelijk op gaan met hun tegenstander, maar dan net nog in de laatste 5 minuten moeten afhaken.

Vorig seizoen waren Molly en Michael de trainers en zo zijn ze dit seizoen ook weer begonnen.

Zondag 1 maart zijn ze dus te zien als team van de week. De spelers worden uiterlijk 14.20 uur in de zaal verwacht.

1-3-2020           14.35    SW/B               DKB                            E1

15-3-2020         14.35    SW/B               Furore                          F1

29-3-2020         14.35    SW/B               ALO                             Kangoeroes en eigen jeugd

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord