Vorige week nog in de schijnwerpers als team van de week. Nu moest de E1 naar Haarlem om tegen Haarlem te spelen.

Wie er als heer moest spelen was al via de app genoemd, dus die hadden hun oranje shirtje al aan.

Maar hoe ging de wedstrijd??

Lieve en Tessel begonnen als heer, Chrissie was de wissel en mocht ook als heer spelen. We hadden natuurlijk ook nog meisjes. Fenne en Kris mochten zo beginnen en Liv was wissel.

De E1 begon gelijk trefzeker. Heel snel stond het 0-3. Kris met de 0-1 en Lieve met de 0-2 en 0-3. Toen duurde het even maar vlak voor de eerste onderbreking wist Kris er 0-4 van te maken.

In het tweede kwart gingen Lieve en Fenne naar de kant. Kris wist snel de 0-5 en 0-6 te maken. Maar de dames werden toen wat slordig. Drie keer verkeerd gooien leverde binnen een minuut ook 3 tegen doelpunten op. Gelukkig werden ze weer scherp. Kris wist voor de rust 3-7 te scoren.

Na de rust weer 2 wissels. Dit keer mochten Kris en Tessel even uitrusten. Dit kwart niet veel doelpunten, wel de nodige kansen overigens. Het werd door Lieve 3-8. Haarlem met de 4-8 en Liv uiteindelijk in het derde kwart nog de 4-9.

In het laatste kwart werd het goedgemaakt wat betreft doelpunten. We eindigde de wedstrijd zoals we begonnen.

Maar wel met een doelpuntenregen: Kris met de 4-10 en de 4-11, Lieve 4-12, 4-13 en 4-14. Tessel 4-15 en Lieve de 4-16. Kris met de 4-17 en de 4-18 was het laatste punt en die wist Tessel weer te scoren.

Veel doelpunten, maar er zaten ook hele mooie tussen. Kris met doorloopballen en Lieve had een paar goede afstandsschoten.

De strafworpen werden wel verloren met 3-1. Hier wist alleen Tessel te scoren.