Zaterdag 24 september moest de D2 tegen Oranje Nassau spelen. Een uitwedstrijd in Amstelveen.

Soolan was er helaas niet bij. Maar 6 spelers waren er wel.

We begonnen met aanvoerder Vera, die als jongen mocht spelen. Ze begon met Luc, Kathelijne en Puck.

Reserve waren Yuziana en Amadou.

Het was even wennen, het duurde even voor er gescoord werd, maar daar had de tegenstander ook last van.

De eerste grote kans was voor Oranje Nassau. Ze kregen een strafworp, omdat Vera een meisje had verdedigd. Ze speelde dus als jongen. Maar die kans werd gemist.

Het eerste doelpunt was voor ons. Kathelijne wist de 0-1 te scoren. Snel gevolgd door de 0-2 door Luc en de 0-3 door Vera. Even pauze.

Na de korte pauze gingen we weer verder met Vera, Amadou, Yuziana en Kathelijne. Nu wist ook Oranje Nassau te scoren. Twee keer zelfs. De 2-4 werd weer gescoord door Vera. Dat werd ook de ruststand.

Na de rust mochten Vera en Kathelijne even naar de kant.

Dit kwart wisten we niet te scoren. Wel de nodige kansen, maar we zagen alleen Oranje Nassau scoren. We gingen het laatste kwart in met 4-4.

We konden weer opnieuw beginnen met de startopstelling met  Vera, Luc, Kathelijne en Puck.

Ook nu was het Kathelijne die het eerste doelpunt scoorde. 4-5. En toen brak het Vera feestje aan met de 4-6,4-7, 4-8 en de eindstand 4-9.