De F1 thuis tegen DKV Victoria

Zaterdag 1 oktober moest de F1 thuis spelen tegen DKV Victoria.

Het zou de hele dag regenen, maar…….de zon scheen.

De wedstrijd stond eigenlijk gepland voor 11 uur, maar werd verplaatst naar 13 uur. Op een lekker druk sportveld. Alle velden werden nu bezet, zodat er ook veel publiek was.

Het is ook week van de scheidsrechter. Henne was de gelukkige en kreeg van Aanvoerder Isa een presentje.

De F1 begon dus met aanvoerder Isa, Stacey, Manu en Chrissie. Reserve was Jannekien.

Via een doelpunt van Stacey kwamen we op 1-0. DKV Victoria kwam in het eerste kwart weer gelijk en op voorsprong. Na 10 minuten was het 1-2.

Nu mocht Manu even naar de kant voor Jannekien.  Een kwart met veel doelpunten. Isa wist er 4 te maken. De 2-2, 3-3, we kwamen weer voor met 4-3. Maar toen was het weer DKV V. die wist te scoren. Het laatste doelpunt was weer voor Isa met de 5-7. Stacey moest dit kwart een “veel groter meisje” verdedigen en deed dat erg goed. De ruststand werd dus 5-7.

In de 2e helft mocht Manu er weer in voor Stacey. Isa wist de 6-7 te scoren. Even werd er niet gescoord. Wel kansen aan beide zijde. Maar toen had DKV V. weer het vizier scherp en liepen ze uit naar liefst 6-11.

In het laatste kwart speelden we dus met een superspeler. Alle Effies mochten het veld in. Maar DKV V liep alleen maar verder uit. We konden niet meer scoren. Eindstand 6-16.

Een goede eerste helft. Jammer dat we niet meer konden scoren in de 2e helft.

De strafworpen bleven lang op 0-0. Heel lang zelfs, want pas bij de laatste schutter werd er gescoord en dat was dus DKV Victoria.