Starten met de trainingen

Hallo allemaal,

Een week geleden kwam het kabinet met het nieuws dat kinderen en jongeren weer in groepsverband en onder bepaalde voorwaarden mogen sporten. Uiteraard zijn wij blij met dat nieuws. De afgelopen week heeft het bestuur samen met de jeugdcommissie een protocol opgesteld om de jeugdtrainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Wij vragen ouders/verzorgers het protocol goed door te nemen en ook te bespreken met hun kinderen.

Protocol verantwoord sporten bij Sporting West

Inmiddels worden voorbereidingen getroffen om de trainingen te laten starten, zoals het halen van het materiaal uit de sporthal, kopen van zeep en desinfectiemiddel en het ophangen van posters rondom het korfbalveld.

Wij willen graag op woensdag 6 mei gaan starten met de eerste trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar. In de week van 11 mei starten de trainingen van de jeugdteams met de leeftijd van 13 t/m 18 jaar. Het schema van de trainingen staat ook in het protocol.

Voor iedere avond is een Corona-coördinator aangesteld om het het protocol uit te voeren en toezicht te houden op de maatregelen. Een bestuurslid/lid jeugdcommissie is aanwezig om te bekijken of het protocol werkt en voldoende wordt nageleefd.

Mocht jouw zoon/dochter niet komen trainen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de trainer. Wij verwachten dat iedereen zich aan het protocol houdt en hopen dat iedereen veilig en met veel plezier weer kan trainen!

Het bestuur van Sporting West/Bonarius.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie