nav Persconferentie 21-04-2020

Uiteraard heeft ook het bestuur de persconferentie van premier Rutte van vanavond gezien en kennisgenomen van de versoepeling van eerder genomen maatregelen. Wij zijn blij te horen dat het sporten van kinderen weer onder strikte voorwaarden mogelijk wordt. Het bestuur wil uiteraard zorgvuldig handelen in het opstarten van de trainingen. Leidend hierin zijn de richtlijnen van het RIVM, de Gemeente Amsterdam, het KNKV en het NOC/NSF. Tot het moment dat deze richtlijnen duidelijk zijn en het bestuur in samenspraak met de JC richtlijnen voor onze vereniging heeft gemaakt, zullen er nog geen trainingen mogen worden georganiseerd door trainers of leden zelf. Uiteraard proberen wij zo snel mogelijk de richtlijnen op te stellen en met iedereen te delen, zodat de jeugdleden weer fijn kunnen korfballen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie