De E2 uit in Haarlem tegen Rapid

Donderdagavond 3 oktober moest de E2 de uitwedstrijd spelen tegen Rapid in Haarlem. De return van 21 september.

Dit keer mocht Jip zich aanvoerder noemen en samen met Keano, Alyssa en Alicia begon hij aan de wedstrijd. Geoffrey was de eerste wissel.

We begonnen met verdedigen, maar dat werd al snel aanvallen. We zagen al gelijk goede schoten op de korf van Jip en Alyssa, maar nog geen doelpunten. Ook de eerste aanvallen, die op een doorloopbal beginnen te lijken. Uiteindelijk was het toch een schot van Jip die voor de 0-1 zorgt. Dat was de stand ook na 10 minuten. Heel leuk om te zien was dat Keano bij elke spelhervatting de bal aan Alyssa gaf, zodat zij hem mocht nemen.

In het tweede kwart kwam Geoffrey erin voor Keano, Nu wat meer pogingen voor een doorloopbal. Vooral Alyssa leek nu door te hebben dat je ook moet doorlopen.

Maar weer een schot van Jip die door de korf ging en de stand op 0-2 bracht. De ruststand.

Na de rust werd Jip een meisje en mocht Alicia even uitrusten.

In de eerste helft werd er goed gespeeld. Veel combinaties en weinig balverlies. In de tweede helft werd het toch wat rommelig.

Maar we kregen wel de mooiste actie van de wedstrijd te zien. De bal dreigde over de achterlijn te gaan. Hij was er mogelijk al overheen, maar Geoffrey wist de bal met een mooie sprong weer naar binnen te tikken en zo ging de bal via zijn tegenstander toch over de achterlijn.

Ook in het derde kwart werd er gescoord en dit keer was het Keano die met een schot wist te scoren.

Na 30 minuten dus 0-3. Ieder kwart een doelpunt. In het laatste kwart wisselde Alyssa en Alicia van plaats. Alicia had even uitgerust en was weer helemaal scherp. Ze wist de 0-4 te maken. De laatste 2 doelpunten waren voor Keano. Eindstand dus 0-6.

De strafworpen. In de thuiswedstrijd bleef het tot de laatste schutter 0-0. De laatste bal ging er toen wel in. Dit keer gelukkig meer doelpunten. Vier voor Rapid en twee voor ons gescoord door Alyssa en Jip.