Zaterdag 20 mei: De E2 door Lotte en Sylvie

Sporting  West E2 VS  DKV Victoria

 

De E2 moest de kampioen’s wedstrijd tegen DKV Victoria spelen .De vorige keer tegen DKV Victoria won de E2 met 1-7.

De E2 begon met Sylvie als aanvoerder en Lotus, Janna en Lotte. Farah was eerste wissel .Luna kon jammer genoeg niet mee spelen door een rede.

Het fluitsignaal ging. De wedstrijd begon. Als eerste scoorde Sylvie met een doorloopbal. Daarna scoorde Lotus een keer met een doorloopbal. Toen scoorde Sylvie twee keer .Daarna scoorde lotus met een afstandsschot. Het fluitsignaal ging. Het was korte rust. Er was een minuut pauze. De stand is nu 5-0 voor de E2. Farah ging er in voor Janna. De wedstrijd ging weer verder. Farah scoorde gelijk met de Frans techniek. Toen scoorde Sylvie met een afstandsschot. Lotus scoorde weer. Farah scoorde twee keer achter elkaar. Toen scoorde DKV Victoria met een perfect afstandsschot. toen ging het fluitsignaal voor de grote rust. De stand is nu 11-1 voor de E2. Janna zou er eigenlijk in gaan voor Lotus, maar er was een ongelukje gebeurt waar door Sylvie pijn aan haar been had en niet kon spelen dus Sylvie ging er uit in plaats van Lotus. Toen scoorde Janna en daarna Lotte. Toen Janna weer twee keer. Farah scoorde. Nu scoorde DKV Victoria. Toen scoorde Farah. Toen scoorde DKV Victoria, maar Lotte had het doelpunt verdedigt dus het doelpunt telde niet. Lotus scoorde twee keer. De E2 en DKV Victoria hebben een minuut pauze. Het ging weer met Sylvie. Sylvie ging er in voor Lotus. De wedstrijd begon weer. Vlak daarna scoorde DKV Victoria. Farah scoorde kort daarna met de Frans techniek. Lotte scoorde. Janna scoorde vlak daarna. Het fluitsignaal ging. De wedstrijd was afgelopen. De stand is 21-3 voor de E2 van Sporting West. De E2 heeft gewonnen daardoor zijn ze kampioen.

 

 

 

Schrijvers Sylvie en Lotte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord