Oefenwedstrijd D3 tegen selectie D2

Donderdag 12 november speelde de D3 een oefenwedstrijd tegen een selectie van D2 spelers.
De D3 bestond dit keer uit Juliette, Lola, Chelsea en invaller uit de D1 Johann. De D2 selectie bestond uit Lisa, Tomasa, Merlijn, Zohara en Carice met als coach Jeffrey.
Het werd een spannende wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Folkert. De D2 moest er hard voor knokken om van de D3 te winnen. Vooral de duels tussen Merlijn en Johann waren leuk om te zien. Voor Lola en Chelsea was het hun eerste echte wedstrijd, maar ze lieten zich zeker niet kennen.
De D2 wist uiteindelijk wel te winnen met 7-5, maar aan deze stand is wel te zien dat het een spannende wedstrijd was. De spelers liepen allemaal met rode koppen rond toen Folker floot na 2x 20 minuten voor het einde van de wedstrijd.
Voor de sfeerbeelden:

https://www.flickr.com/photos/sportingwest/albums/72157661135446375/with/22347881473/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie