De F1 tegen ZKC

Zaterdag 14 november, op de dag dat de Sint aankwam in Nederland, moest de F1 uit spelen bij en tegen ZKC.
Daniel had waarschijnlijk zijn schoen al gezet. Hij had ze in ieder geval niet bij zich. Gelukkig mochten we een paar schoenen lenen van een meisje van ZKC.
Aanvoerder vandaag was Luna. Samen met Daniel, Olivier en Sylvie begon ze aan de wedstrijd. Joannie was de eerste wissel. We kwamen snel achter, maar gelukkig ook weer gelijk en nog sneller weer achter. We kregen best wel kansen, maar ze werden nog gemist. Na de 2-1 ging het steeds beter. We kwamen met 2-4 voor en via 3-4 werd het uiteindelijk toch 3-6, zodat ZKC zijn superspeler mocht gebruiken. Dit was al in de tweede helft. Er werd vervolgens over en weer gescoord. De superspeler eruit en weer erin. We liepen zelfs uit met superspeler naar 6-10, maar de laatste 2 doelpunten in de wedstrijd waren voor ZKC en toen moest de superspeler er weer uit. Zo eindigden we toch weer met 4 tegen 4.
Een leuke spannende wedstrijd met 18 doelpunten. Iedereen heeft vandaag gescoord. Luna, Joannie, Sylvie en Olivier in de wedstrijd. Daniel en Sylvie bij de strafworpen die met 1-3 gewonnen werden.
Maandag is er geen trainen voor de F1, dan is de D2 namelijk aan de beurt. Vrijdag wel trainen en dan wacht zaterdag de volgende wedstrijd thuis tegen WWSV.

DSCF6307

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie