Zaterdag 27 januari met de E1 en D1/D2

Zaterdag 27 januari speelde E1 om 10 uur in Zaandam tegen KVZ23. De halve D1 en een halve D2 speelden tegen Roda.

Om 12 uur in de thuishal.

De E1 moest dus naar Zaandam. Chrissie was ziek. Dus zagen we Lieve en Liv als jongens. Liv was ook de aanvoerder. Tessel en Kris waren de dames. Fenne was eerste wissel.

De E1 was veel sterker dan KVZ. Voor rust was de wedstrijd eigenlijk al beslist. In het eerste kwart kwam de E1 op voorsprong door Kris. De 0-2, 0-3, 0-4 en 0-5 waren van Lieve en de 0-6 weer van Kris. Na de korte onderbreking kwam Fenne erin voor Tessel. Het eerste punt was weer van Kris. Het ging eigenlijk wel makkelijk dus tijd voor opdrachten, zoals alleen schieten met afvang. Dat viel niet mee. Lieve was nu goed voor de 0-8 en 0-9. Dat werd de ruststand. Na de rust wat extra opdrachten. Dat was best wel lastig en dus werd er minder gescoord. Lieve wist de 0-10 te scoren en KVZ wist nu ook te scoren. De 1-11 was weer van Lieve.

In het laatste kwart weer 2 doelpunten van KVZ. het laatste punt was weer voor Lieve. Liv en Kris waren in de 2e helft nog naar de kant geweest en we zagen daardoor Tessel als jongen spelen. Eindstand 3-12

De strafworpen werden met 3-4 gewonnen.

e1 uit tegen kvz 270124 | Flickr

Om 12 uur begon de wedstrijd van de Combi D1/D2. Bij de D1 liefst 6 afmeldingen. Gelukkig waren er 4 spelers van de D2 die weer wilden helpen.

We begonnen met aanvoerder Puck in de aanval. Samen met Fenne en “jongens” Isabel en Olivia. In het andere vak meer D1 met Amadou, Soolan en Yuziana bijgestaan door Ella.

Roda is de koploper en uit verloren we in een spannende wedstrijd met 5-3. Toen wel compleet.

We begonnen eigenlijk best wel goed. Roda wist wel wat meer kansen te krijgen. Ze wisten in het eerste kwart 2x te scoren. Via Puck werd het 1-2 en was het verschil heel klein.

In het 2e kwart toch meer kansen voor Roda. We wisten toch goed weerstand te bieden, maar op een gegeven moment ging het toch snel. De 2-4 was nog van Amadou, maar de ruststand werd 2-6. Na de rust bleef het lang 2-6, maar Roda was toch wel sterker. Er werd geknokt, maar dat voorkwam toch niet dat Roda uitliep naar 2-9.

In het laatste kwart hetzelfde beeld: Roda was beter en wist weer 3x te scoren. Eindstand dus 2-12.