Zaterdag 4 november waren de oefenwedstrijden zaal. Bijna alle jeugd ging naar Tempo.
De E3 als nieuw ploegje mocht dichterbij huis blijven en oefenen tegen en bij Blauw Wit.

Voor de E3 als nieuw ploegje ook de eerste wedstrijd.

De D1 ging als veld kampioen naar Tempo.

De E3 mocht de dag beginnen. Al om 9.40 uur moesten ze bij en tegen Blauw Wit spelen.

Voor Liam en Jessie was het de eerste echte wedstrijd. Voor Jannekien, Stacey en Ronja was het niet echt nieuw.

Maar wel in deze samenstelling als E3. Ronja was als invaller mee. Gabriël ontbrak vandaag.

Het werd een leuke wedstrijd. Jannekien mocht als heer spelen en Jessie was de eerste wissel. Beide teams kregen de nodige kansen en de E3 deed het erg goed. Helaas wist Blauw Wit in het eerste kwart 2x te scoren. In het 2e kwart werd Ronja vervangen door Jessie. Ook nu toch wel een leuke wedstrijd, maar de E3 wist maar niet te scoren. Dat deed Blauw Wit wel 1x. Rust dus 3-0. In het 3e kwart zagen we geen doelpunten, maar in het laatste kwart was het toch weer Blauw Wit die 2x wist te scoren. Eindstand dus 5-0. Wel een leuke wedstrijd met een minder groot verschil dan de stand doet lijken. Blauw Wit had een jongen die erg trefzeker was en dat ontbrak eigenlijk bij de E3.

e3 oefenen uit bij blauw wit 041123 | Flickr

De D1 moest naar Alphen aan de Rijn om tegen Tempo te spelen. De D1 moest om 12 .10 uur spelen. We begonnen met Puck en Vera als wissels.

In de aanval zagen we aanvoerder Ronja, Yuziana, Amadou en Tim. In de verdediging begonnen Luc, Soolan, Leanne en Kathelijne.

Het werd een spannende eerste helft. Het duurde even voor het eerste doelpunt werd gemaakt. Dat deed Tempo. Ze deden dat 2x zelfs. De 2e was een doorloopbal. Amadou kreeg zo even een voorbeeldje en via ook een doorloopbal was het 2-1. In het tweede kwart kwamen Vera en Puck erin voor Yuziana en Kathelijne. Tempo kwam op 3-1 en via Luc werd het 3-2. Goede aanvallen aan beide kanten maar ook nu 2x een doelpunt van Tempo. Rust dus met 4-2.

Na de rust weer wat wissels. Leanne en Ronja mochten even uitrusten en dat deden ze in het veld ook een beetje. Was de eerste helft wel spannend met gelijkwaardige teams. Na de rust leek Tempo wat meer Tempo te maken. Zeker wat scoren betreft. Ze liepen uit naar 9-3. Amadou was goed voor de 5-3.

In het laatste kwart mochten Ronja en Leanne er als heer weer in voor Luc en Amadou. Vera wist de 11-4 te maken. Het werd uiteindelijk 14-4.

In de eerste helft was het nog een echte wedstrijd, maar helaas konden we dat in de 2e helft niet volhouden en werd het toch een ruime nederlaag. Gelukkig een oefenwedstrijd met overigens een goede scheidsrechter voor deze wedstrijd. Streng, maar ook steeds met uitleg. Volgende week wacht Aurora. Wel bekend van het veld.