Zaterdag 14 oktober: Kangoeroes en Kampioenen

Zaterdag 14 oktober was weer een bijzondere dag. De laatste dag op het veld. Met Kangoeroes, nieuwe kinderen en kampioenen.

We begonnen met de Kangoeroes en het oefenuur. Bij de Kangoeroes waren er de nodige trainers: Julia, Olivia, Vera en Fenne kwamen de Kangoeroes trainen. Er kwamen maar liefst 8 Kangoeroes, dus zoveel trainers was wel handig.

Bij het oefenuur zagen we een mix van E1,E3, D2 en C1.

 

Gelijk met de Kangoeroes moest de D2 spelen tegen Oosterkwartier. Een hele sterke tegenstander. Bij Winst zouden ze samen kampioen zijn, maar helaas werkte Oosterkwartier niet echt mee en werd er dik verloren. Maar geen reden om geen taart te eten voor Misha, Ella, Isabel, Ashley en Brechtje.

Na de D2 kwam de E2 in actie. Ze hadden nog de medailles te goed van hun kampioenschap als F1. Beter laat dan nooit en laat was dus vandaag: de medailles voor Lynn, Manu, Alioune, Isa, Mats en Jannekien. Stacey krijgt de medaille nog.

De E1 was al kampioen, maar met een ruime overwinning op Atlantis waren ze dat zonder punt verlies. Dus taart, medailles en Champagne voor Lieve, Liv, Chrissie, Kris en Tessel. Intern bekend als het Zeeheldenteam

De D1 moest ook nog aan de bak. Ze stonden samen met Aurora en KVA op 6 punten. Drie kanshebbers dus.

De D1 kreeg versterking van Molly als coach.

De D1 begon met aanvoerder Tim, Amadou, Puck en Ronja in de aanval. In de verdediging zagen we Vera, Soolan, Luc en Leanne.

De wissels waren Kathelijne en Ronja.

In het eerste kwart geen doelpunten. Er werd hard gewerkt, maar de spanning bij de kinderen was zichtbaar. In het 2e kwart kwamen Ronja en Kathelijne erin voor Puck en Leanne.

Nu wel doelpunten: 1-0,2-0 en 3-0 door Vera. De 4-1 was van Luc en de 5-1 weer door Vera. Dat werd de ruststand.

Na de rust weer 2 wissels. Vera en Yuziana mochten even uitrusten. Puck en Amadou zorgden dat het 7-1 werd. Voor de functie wissel wist KVA nog te scoren:7-2.

In het laatste kwart gingen Tim en Soolan naar de kant. Vera en Yuziana kwamen als jongen weer in het veld. Even begon het te regenen en er was ook een onweersklap te horen, maar we konden door. Ook met scoren.

De 8-2 en 9-2 door Vera. De 10-2 door Leanne en de 11-2 door Luc. Het laatste punt was van Leanne.

Kampioen dus! Maar wat zou Aurora gedaan hebben? Zijn we samen of alleen kampioen? Aurora was later begonnen thuis tegen Haarlem. Na een uur werd die uitslag ook bekend:3-4. De D1 is dus alleen kampioen!

De foto`s van 14 oktober:

14102023 | Flickr

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie