Oefenuurtjes in juli

De afgelopen zaterdagen is er nog flink doorgetraind met de jeugd. Uit de diverse teams waren korfballertjes hard aan het oefenen en ontstond er een leuke mengeling van verschillende leeftijden en niveaus.
Daarnaast werden de trainingen druk bezocht door nieuwe kinderen.
Onze doorgewinterde korfballertjes stonden direct klaar om te helpen en uit te leggen hoe het korfbal nou precies in elkaar zit. Termen als: Uitwijken, Overnemen, Passen en Schieten, kwamen aan alle kanten voorbij. Iedere term werd zorgvuldig uitgelegd aan de nieuwkomers door de ‘ oudgedienden’.
Bij de afsluitende partijtjes werd er druk gecoacht en begeleid door iedereen, het was een groot feest. Als het aan het enthousiasme van deze kids ligt, is er volgend jaar een heel team kinderen bij.
Fijne zomer!
de foto`s:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie