De E2 moest zaterdag 20 mei in IJmuiden spelen tegen DKV. De 3e keer dit seizoen.

In de zaal hadden ze geoefend tegen elkaar. Een nieuw E team van DKV en onze E2 die ook net was begonnen.

Als voorbereiding op het veldseizoen werd er in IJmuiden geoefend en dat was al meer hetzelfde team als waar ze nu tegen moesten.

DKV was toen veel sterker.

Maar nu dus de 3e keer en weer beginnen met 0-0.

Kris speelde als jongen en aanvoerder. Tim, Liv en Lieve waren de andere spelers. Chrissie was de eerste wissel.

Een leuk eerste kwart. Het duurde even voordat er gescoord werd. Het eerste punt was voor DKV. Maar via een goede aanval wist Lieve de gelijkmaker te scoren. Maar dat was maar heel kort, want gelijk wist DKV weer te scoren. Na een kwart dus 2-1 voor DKV.

Kris ging naar de kant. Chrissie kwam erin en Lieve werd omgebouwd naar jongen. DKV was in het 2e kwart helaas veel sterker en kon uitlopen naar een 6-1 ruststand.

Na de rust werd Lieve weer terug verbouwd naar meisje en ging Liv naar de kant. Nu meer wedstrijd. DKV kon wel weer 2x scoren, maar dit kwart kreeg ook de E2 heel veel kansen. De scheidsrechter floot niet snel voor verdedigd en nu durfde onze meiden ook wat makkelijker te schieten zonder dat ze bang waren verdedigd te schieten. Helaas geen doelpunten.

Het laatste kwart begon zonder Lieve, maar wel met Tim, Liv, Kris en Chrissie. Nu leek DKV wat sterker, maar zeker doeltreffender. Ze liepen uit naar 12-1. Het laatste punt was voor ons. Liv wist de 12-2 te scoren, wat de eindstand werd.

De strafworpen werden met 0-2 gewonnen door de E2. Hier wisten ook Lieve en Liv te scoren.