De E2 tegen Blauw Wit

Zaterdag 22 april moest de E2 tegen Blauw Wit. Voor de E was het de eerste echte competitiewedstrijd. Voor het echie dus.

De E2 had al wel een aantal oefenwedstrijden gespeelt. De eerste was toevallig ook tegen Blauw Wit in de zaal.

Vorige week was de eerste op het veld in IJmuiden tegen DKV.

Maar nu dus op het eigen veld in het Westerpark tegen de buren van Blauw Wit. Onder leiding van scheidsrechter Henne.

Aanvoerder was Liv die ook als jongen begon samen met Tim, Lieve en Kris. Eerste wissel was Chrissie. Een leuk begin. Helaas geen doelpunten in het eerste kwart. Wel aan beide kanten de nodige kansen. Er werd al goed samen gespeeld en ook het verdedigen ging wel goed.

In het 2e kwart ging Kris even naar de kant.

Het eerste doelpunt kwam in het 2e kwart en werd gescoord door Blauw Wit. Dat lukte ze daarna nog een keer. de ruststand werd 0-2.

In de 2e helft mocht Lieve even uitrusten. Het werd weer even spannend. Kris wist de 1-2 te scoren. Daarna nog genoeg kansen. Maar er werd ook goed verdedigd. Blauw Wit durfde wel meer te schieten en ook wel raak, maar door het goede verdedigen werden die doelpunten afgekeurd: verdedigd!.

In het laatste kwart werd Chrissie jongen en ging Tim naar de kant. Beide teams kregen weer de nodige kansen, maar alleen Blauw Wit wist te scoren:1-3. En dat werd de eindstand. De strafworpen werden een gelijk spel: 3-3.

 

E2 thuis tegen Blauw Wit 22042023 | Flickr

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie