D2 uit tegen KVA

Zaterdag 14 januari speelde de D2 in Amstelveen tegen en ook een beetje met KVA.

In de regen gingen we er met een CAF heen. We hadden een rechtstreekse tramverbinding vanaf de Jordaan.

Zonder Puck en Azra. We hadden dus maar 7 spelers. Maar gelukkig wilde Samien van KVA wel met ons meespelen.

In de aanval begonnen we met aanvoerder Vera, Yuziana, Amadou en Samien als Jongen.

In de verdediging stonden Soolan, Luc, Kathelijne en Leanne.

Soolan stond tegen een grote dame die als heer speelde.

Maar wij wisten als eerste te scoren. De 0-1 werd gescoord door Amadou.

De dame van Soolan wist de 1-1 te maken. Maar Amadou wist ons weer op voorsprong te schieten, En gelijk was het weer 2-2.

Het laatste punt was voor ons. De 2-3 werd gescoord door Vera.

In het tweede kwart kwamen we gelukkig snel op 2-4 via Luc. Een goede doorloopbal van Kathelijne, aangegeven door Soolan leverde de 2-5 op.

We kregen best veel kansen en dat kwam ook doordat de kinderen voor elke bal knokte en daardoor ook steeds weer de afvang hadden.

De rust ging in met 2-5.

Soolan wist in de 2e helft zijn dame heel tactisch uit te schakelen. Ze wist niet meer te scoren. Maar dat deed de D2 wel.

De 2-6 door Vera, de 2-7 door Amadou. En met die stand begonnen we aan het 4e kwart.

Luc wist 2-8 te scoren. Leanne de 2-9 en ons laatste doelpunt werd gescoord door Luc. KVA wist toen nog de 3-10 te scoren.