De Nieuwe E2 tegen Blauw Wit E3

Woensdag 7 december speelde de nieuwe E2 zijn of is het haar eerste wedstrijd tegen en bij Blauw Wit.

Voor Kris, Liv,Lieve en Stevania was het hun eerste echte wedstrijd.

Ze kregen wel wat hulp van Ella en ook Chrissie uit de F1 mocht kennismaken met het spelen in een E team.

We begonnen met de nieuwe E2. Ella en Chrissie waren de eerste wissels.

We waren net begonnen en Blauw Wit wist al bij hun eerste aanval gelijk te scoren. Van de schrik bekomen herstelde de 4 meiden van de E2 zich goed. Blauw Wit kreeg eigenlijk geen kansen, maar het aanvallen was nog wel lastig. Er werd in het eerste kwart niet meer gescoord. In het 2e kwart kwamen Ella en Chrissie erin voor Kris en Stevania. Ella wist de 1-1 te scoren. Blauw Wit wist daarna ook weer snel de 2-1 te maken. Die 2-1 werd de ruststand. Na de rust kwamen Kris en Stevania er weer in voor Liv en Lieve. Kris wist de 2-2 te scoren en Ella zelfs de 2-3. We kregen genoeg kansen en ook Blauw Wit had de nodige kansen. Het was Kris die zelfs de 2-4 wist te scoren. Na 3 kwart gingen Ella en Chrissie er weer uit, zodat de echte E2 weer in het veld stond. Heel snel kwamen ze op 2-5 via opnieuw Kris. Vlak voor tijd wist ook Blauw Wit weer te scoren. Eindstand dus 3-5.

De strafworpen werden juist met 5-3 gewonnen door Blauw Wit.