Zaterdag 27 november: de Effies en de Eeetjes

Zaterdag 27 november begon de competitie voor de Effies en de Eetjes. Ze speelden allemaal thuis.

Het is wel een competitie met de nodige uitdagingen.

De F1 en E1 moesten tegen Oranje Nassau.

De E1 was dit keer bijna compleet. Molly was de coach en in het veld kwamen Amadou, Luc, Huub, Isabel, Carmen en Sacha.

Scheidsrechter was Teri.

De E1 kwam wel voor met 1-0, maar uiteindelijk werd er met 2-4 verloren. Ze kregen wel de nodige kansen, maar helaas gingen ze er niet allemaal in.

De F1 had de nodige afwezige. Weer tegen Oranje Nassau. Maar dit keer konden we met wat improviseren toch 4 spelers opstellen en hadden we de hulp van Oranje Nassau wat spelers betreft niet nodig.

Scheidsrechter was Ruud en hij zag onze F1 beginnen met coach Nikki, Manu, Izara, Brechtje en Ella. Het werd een leuke wedstrijd. Manu was op dreef en wist 3x te scoren: 1-0,2-0 en de 5-1. Andere doelpunten waren van Brechtje (6-2) en Ella (3-1,4-1 en 7-4). De eerste overwinning dus voor de F1 dit seizoen.

Ook de strafworpen werden door de F1 gewonnen: 3-0.

Na de F1/E1 zou de E2 en de E3 tegen DKV Victoria spelen. Maar hier sloeg Corona vlak voor het begin nog even toe en moesten de DKV Victoria teams weer snel naar huis. Geen wedstrijden dus tegen Diemen.

Dan maar onderling. Snel werden er 2 teams gemaakt. Ook bij ons waren de nodige kinderen er niet, maar met hulp van de Effies stonden er 2 teams.

Team 1 mocht ik coachen met Izara, Sammie, Kathelijne en Vera. Team 2 met Brechtje, Yuziana, Cal, Ella en Misha en Molly als coach. Hier zagen we vooral doelpunten van Vera. Aan beide kanten wist ze te scoren. De andere doelpuntenmakers waren Kathelijne (3-1) en Ella (3-2). Eindstand 6-2. Een leuke oefenwedstrijd onder leiding van 2 scheidsrechters in opleiding. Lola en Niamh mochten hier debuteren als scheidsrechter.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord