F1 Thuis tegen Oosterkwartier

Zaterdag 18 september moest de F1 spelen tegen Oosterkwartier.

Hadden we vorige keer maar 3 spelers. Dit keer de luxe van 5 spelers.

Manu mocht zijn debuut maken en ook Chrissie was er gelukkig bij.

We begonnen met aanvoerder Chrissie, Izara, Brechtje en Alioune. Manu mocht het eerste kwart nog even kijken.

Scheidsrechter was Henne. Het werd een leuke wedstrijd. Met veel enthousiasme werd er door de kinderen gespeeld.

Er moet nog wel het een een ander geleerd worden, maar dat is niet zo gek met 2 ploegjes die net beginnen met korfbal.

Oosterkwartier kwam het eerste kwart op 0-2 voorsprong.

In het tweede kwart kwam Manu er in en mocht Brechtje er uit. Niet voor lang, want het werd 0-3 en ze mocht er weer in als Superspeler.

Niet voor lang. Ze zorgde er zelf voor door 1-3 te scoren dat ze weer aan de kant mocht. Die 1-3 werd de ruststand.

In het derde kwart mocht Izara er even uit. Alioune wist 2-3 te scoren en zelfs de gelijk maker. We kregen nog wat kansen, maar

Oosterkwartier was weer de volgende die scoorde. Na 3 kwart was het 3-4. In het laatste kwart mocht Chrissie even uitrusten. We kwamen 3-5 achter, maar met een mooi schot bracht Brechtje de stand weer op 4-5. Alioune raakte geblesseerd en moest vervangen worden door Chrissie. De kinderen dachten ondertussen wel dat het klaar was, maar die van Oosterkwartier gingen nog even door en wisten zo de 4-6 te scoren, wat de eindstand werd.

De strafworpen lieten weinig doelpunten zien. Alleen Manu wist te scoren, zodat de strafworpen met 1-0 werden gewonnen.

f1 thuis tegen oosterkwartier 210918 (1)