Sinterklaas bij Sporting West

Hi Sporting west/Bonarius.commers!

Vorige week stond de sporthal vol met cadeautjes, want ondanks dat Sint en Piet thuiswerken dit jaar, zijn ze toch nog even langs geweest om de pakjes te brengen. Samen met het JAC hadden de pieten twee leuke trainingen georganiseerd.
Tijdens de training voor de Kangoeroes, F, E en D werd er gefacetimed met de Sint. Nadat de kinderen de dobbelsteen hadden gegooid, vertelde Sint welke oefening zij moesten doen. Sommige opdrachten gingen iets moeilijker, maar gelukkig hielpen onze Pietjes daarbij. In het begin was het best spannend om met de Sint te bellen maar iedereen deed hartstikke zijn best en de Sint was super tevreden!Na de pietentraining was het eindelijk tijd voor de cadeautjes en mocht iedereen tegelijk de pakjes uitpakken! Iedereen was super blij met een bal, goocheldoos of knutselspullen.

Bij de C, B en A waren er nog meer cadeautjes. Tijdens de training was het de bedoeling sneller te scoren dan je tegenstanders, zodat je een cadeautje kon pakken van de stapel in het midden. Iedereen was erg fanatiek en wilde ook graag weten wat er in de pakjes zat. Er werd gegild en getrokken, want er was 1 cadeautje erg populair. Dat was de fles met alle chocolade snoepjes erin. Aan het einde van de training werd er een shoot-out gedaan en in de volgorde wie was afgevallen is ook de volgorde wie er als eerste een cadeautje mocht pakken. Fionnúir en Mats hebben uiteindelijk gewonnen! Gefeliciteerd namens Sinterklaas en de Pieten!

Veel liefs het JAC!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie