Bericht van het JAC!!

Hi Sporting west/Bonarius.commers!

Na een lange stop vanwege Corona en de zomervakantie was het op 29 augustus eindelijk weer tijd voor een leuke activiteit voor de jeugd, de korfbal KICK-OFF! De dag bestond uit oefenwedstrijden, spelletjes en een heerlijke lunch verzorgd door het JAC. We gingen vroeg van start, de A1 en de D1 stonden namelijk al om 9.30 uur voor de deur!
Het was weer even wennen maar iedereen had zin in de wedstrijden en het ging er fanatiek aan toe. Niet alleen tijdens de korfbalwedstrijden maar ook tijdens de spelletjes Kubb. Na de wedstrijden kwam Ellen alle jeugd blij maken met een echte Sporting West/Bonarius.com rugzak!
Ondertussen werd er de hele ochtend hard gewerkt aan de lunch voor de kinderen. Iedereen kon zich inschrijven en kiezen wat wilden eten. Het JAC was er maar druk mee, komkommers snijden en broodjes smeren voor 60 (!) kinderen. Nog iets van fruit erbij, wat te drinken en het lunch tasje met naam erop was klaar!
Na een heerlijke lunch en wat spetters uit de lucht was het tijd voor de jeugdfoto! Iedereen zat/stond er klaar voor met de Sporting West/Bonarius.com vlaggen en de nieuwe rugzakken vooraan. Op een paar spelers na was de foto compleet. Zondag werd het sponsorcontract ondertekent en werd deze prachtige foto van de jeugd van Sporting west/bonarius.com overhandigd aan onze sponsor.
Ook na de foto moesten er nog wedstrijden gespeeld worden. Het was een lange dag maar met goed resultaat, twee keer een gelijkspel en verder alle wedstrijden gewonnen. Goed gedaan iedereen!
En goed begin van een nieuw seizoen met veel leuke activiteiten voor de jeugd. Houd de social media van Sporting West goed in de gaten om te zien wanneer de volgende activiteit plaatsvindt.

Veel liefs het JAC

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie