D2 en D3 op zaterdag 15 september

Zaterdag 15 september met de D2 uit tegen FLUKS en de D3 thuis tegen BEP

D2 uit tegen Fluks

Na de 2 goede thuiswedstrijden tegen Furore en KIOS moesten we nu uit naar Fluks in Noordwijk. Zonder Aya helaas. We begonnen met aanvoerder Farah, Lotus, Jelle en Janna. Lotte was de eerste wissel. Het ging nu wat moeizamer. We kwamen binnen 5 minuten wel voor met 0-2 via doelpunten van Jelle en Lotus. Toen viel het allemaal wat stil. Fluks kon nog niet meekomen en zelf gingen we steeds slordiger spelen. Er werd te snel geschoten en vaak slecht gegooid. De eerste tien minuten sloten we af met 0-2. Lotte kwam er in als jongen voor Janna. Het ging niet beter en Fluks kwam ook wat beter in hun spel met kansen voor hun tot gevolg. Gelukkig konden we het verdedigend nog wel aan. De ruststand werd dan ook 0-2. In de rust nog maar eens gewezen op de wedstrijd van vorige week en hoe we dat deden. Na de rust was Fluks helemaal opgebloeid. Lotus was er nu even uit voor Janna, die weer als jongen ging spelen. Fluks kreeg nu meer kansen. Zelf kregen we die ook wel, maar gingen er eigenlijk wat slordig mee om of ze gingen er gewoon niet in. Toen Fluks de 1-2 wist te scoren schrokken we toch wel wakker. Jelle greep de eerste kans aan om het verschil weer op 2 te brengen. Na 30 minuten dus 1-3. Lotus kwam er in voor Farah en in het laatste kwart waren we weer helemaal bij de les. We werden sterker en kregen weer meer kansen. Via twee goede schoten van Lotte en Lotus werd het zelfs nog 1-5. Toch nog gewonnen!

d2 uit tegen fluks 180915 (2)

D3 thuis tegen BEP.

De D3 moest thuis spelen tegen BEP. Yanoah en Olivier waren er niet bij en werden vervangen door Julian en Jairo.

We begonnen met aanvoerder Fionnuir, Irma, Paul en Julian in de aanval, In de verdediging stonden Jairo, Noor als jongen, Emily en Joanie. We hadden geen wissels.

De spelers van BEP waren allemaal iets groter. Ze begonnen ook heel sterk en kwamen snel op 0-1. We herstelde ons wel weer snel en leken op 1-1 te komen, maar helaas…..verdedigd. In het eerste kwart werd het nog wel 0-2. We gaven goed partij, maar kwamen toch te kort tegen dit BEP. Vooral het uitverdedigen was heel lastig. Na 10 minuten was het 0-2. Na de functie wissel eigenlijk eenzelfde beeld. We kwamen er moeizaam uit. We kregen ook wel kansen en de invallers Jairo en Julian deden eigenlijk ook wel goed mee  al was het even wennen om in 2 vakken te spelen. In het tweede kwart wist BEP toch weer 2x te scoren, zodat de rust 0-4 werd. Na de rust gingen we weer vol goede moed verder. Het uitverdedigen ging gelukkig al wel beter. We konden wat meer aanvallen, maar BEP bleef gewoon wat sterker. In het derde kwart konden ze weer 2x scoren. In het laatste kwart begonnen we het toch door te krijgen. Het verdedigen ging beter, het uitverdedigen lukte beter, We kregen ook wat meer kansen. Bep wist nog 0-7 te scoren, maar toen was het onze beurt om 2x te scoren. Joanie mocht de 1-7 en 2-7 maken. Het laatste doelpunt was voor BEP, zodat ze iedere 10 minuten 2x wisten te scoren. Eindstand 2-8. BEP was de betere ploeg, maar in de loop van de wedstrijd gingen we steeds beter spelen. Hopelijk zet die lijn door.