Paastoernooi Rohda

Tweede Paasdag was er een toernooi bij Rohda in Ookmeer. We deden mee met een gelegenheidsteam. We hadden een E team met 7 spelers: Jairo, Jinne, Jesse, Sam, Chiara, Amy en Rixt. En we hadden 1 Kangoeroe: Suus. Helaas waren er maar 2 wedstrijden. Rohda had wel een heel programma voor de Kangoeroes met allerlei spellen en ook binnen was het nodige te doen met oa Kleuren, eieren schilderen en een verloting.

Het E team moest eerst spelen tegen BEP. We begonnen met Chiara, Rixt, Jairo en Jenne. Een goed begin want we stonden al snel met 1-0 voor door een doelpunt van Rixt. Het werd een hele leuke wedstrijd en half wedstrijd stonden we nog steeds 1-0 voor. Na de rust bleef Rixt staan en kwamen Sam, Jesse en Amy in het veld. Kansen over en weer, maar bij ons gingen ze er niet meer in. We gingen ook veel te snel gooien, zodat er ook veel ballen verdedigd waren. In de F geen probleem, maar vandaag waren we dus E. BEP wist uiteindelijk 2x te scoren en de wedstrijd met 2-1 te winnen. Jammer, want we waren niet minder en speelde eigenlijk een hele goede wedstrijd, waarin vooral goed werd samen gespeeld.

Na de wedstrijd was er nog een wedstrijd doorloopballen. We moesten 5 minuten doorloopballen nemen. Dat werd een gelijkspel:4-4.

De tweede wedstrijd was tegen Rohda. Nu een bijna gelijke beginopstelling met Jinne, Jairo, Chiara en Amy. Rohda was wel beter dan ons en sommige ook wel groter. Vooral de grote jongens waren op schot. In de eerste helft was het al 3-1. De 3-1 werd gescoord door Jairo. Na de wissel bleef Chiara staan en ging verder met Rixt, Sam en Jesse. Nu was er een andere grote jongen en die wist ook wel makkelijk te scoren. We bleven goed verdedigen, zodat het uiteindelijk maar 5-1 werd.