zaterdag 6 januari 2018

Met dit keer de F1 tegen EKVA, de D2 tegen KZ en de E1 en E2 tegen Rohda.

De dag begon met de F1. Die moesten om 9.15 uur al spelen tegen EKVA in Almere. We moesten nog even wachten, want de hal was dicht. Maar eenmaal binnen konden we al snel spelen. Dit keer met 5 spelers: Lasse was de eerste superspeler. Gelijk konden we kennis maken met een nieuwe regel: de superspeler moet een hesje, maar gelukkig hebben we mooie shirtjes. In de basis begonnen Chiara, Sam, Jaïro en Nicky. EKVA nam snel een 3-0 voorsprong. Lasse kwam er toen in en mocht er ook weer snel uit. Jaïro had gescoord. Maar EKVA wist weer snel te scoren en nu kon de superspeler er in blijven. Wel steeds een andere. EKVA kon uitlopen naar een 16-2 overwinning. Sam wist het tweede punt nog te scoren voor de F.

sw f1 uit tegen ekva 180106 (2)

Na de F1 speelde de D2 thuis tegen KZ. De D2 was compleet met in de eerste aanval Ella, Farah, Lotte en Luna. In de verdediging zagen we Lotus, Janna, Amy en Aya. De wedstrijd werd helaas een overwinning voor KZ. (0-7).

sw d2 tegen kz 180106 (78)

De E1 en E2 moesten beide in Ookmeer spelen tegen Rohda. Hier zagen we de nodige invallers.

De E1 moest tegen de koploper spelen. Yanoah mocht hier invallen samen met Fionnuir, Emily, Olivier en Joanie. Tot de rust konden ze aardig meedoen. Na 2-0 in het eerste kwart werd het 2-2 en 4-2 als ruststand. Na de rust liep Rohda echter uit naar 11-3

sw e1 uit tegen rohda 180106 (1)

Bij de E2 zagen we 2 invallers. Jesse speelde zijn eerste competitie wedstrijd en Lasse uit de F1 vielen in. Verder zagen we Gabriël, Rixt, Milijne en Irma.

Via Rixt kwam de E2 op 0-1. Verder wisten Lasse, Jesse en Irma (2x) te scoren. Het werd een spannende wedstrijd. In de laatste minuut werd het 6-5 voor Rohda en de 6-6 leek er ook te komen. Rohda wist echter snel 2x te scoren en zo te winnen met 8-5.