dinsdag 4 april

Op een dinsdagavond moest de E2 naar Diemen om tegen DKV Victoria te spelen. Deze wedstrijd stond eigenlijk vastgesteld voor zaterdag 15 april, maar dat is paaszaterdag en dan konden er kinderen niet. Vandaar dat we hem maar wat eerder zijn gaan spelen.

Vandaag maar 4 spelers. Luna was er niet en Lotte was geblesseerd.

Aanvoerder Janna begon met Farah, Lotus en Sylvie aan de wedstrijd. Lotus en Sylvie speelden als jongen.

Een goede start: we stonden met 3 doelpunten van Lotus na een kwart met 0-3 voor. Hierna werd het wel wat moeilijker, maar goed verdedigen voorkwam dat DKV Victoria kon scoren. Sylvie en Janna deden dat nog wel in het tweede kwart, zodat het 0-5 stond met rust. In het derde kwart werd er nog minder gescoord. Alleen Sylvie wist nog te scoren. In het laatste kwart een gelijkspel. Janna zorgde voor de 0-7, maar DKV wist de eer te redden en zo werd de eindstand 1-7. Een goede overwinning. Door de goede start en vervolgens het goede verdedigen werd er verdiend gewonnen. De strafworpen werden met 2-4 gewonnen.

170404 e2 uit bij dkv victoria (2)

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie