Zaterdag 4 maart

Dit keer de E1 tegen OVVO en de E2 tegen KIOS.

De E1 moest al om 10 uur thuis tegen OVVO. Beide teams waren al wakker of sliepen ze juist nog?

Het publiek had echter geen tijd om een oogje dicht te doen, want wat werd er veel gescoord. Normaal win je ruim als je 16 doelpunten maakt, maar dat ging dit keer niet op. Tegenstander OVVO wist er maar liefst 23 te maken. En die arme scheidsrechter Henne moest dat allemaal maar bijhouden. Gemiddeld een doelpunt per minuut. Maar het is goed gegaan en misschien heeft deze wedstrijd er wel toe bijgedragen dat hij `s avonds tot scheidsrechter van het jaar werd gekozen. Bij de strafworpen iets minder doelpunten en winst voor onze E1 met 3-2.

sw e1 tegen ovvo 170304 (2)

Op het andere veld waren minder doelpunten, maar was het super spannend tot de laatste minuut. Dit keer was Lotte de captain en speelde samen met Sylvie als jongen. Om het gemakkelijk te houden waren Luna en Lotus de meiden in het team. Janna en Farah waren de eerste wissels. De E2 kwam goed uit de startblokken. Veel balbezit en goede aanvallen, maar geen doelpunten. KIOS deed dat wat beter toen zij na onze eerste aanvalsgolven ook een keer konden aanvallen. Ze wisten toen snel op 0-2 te komen. Maar vlak voor de time out wist Lotte ook te scoren:1-2. Na die time out kwamen Janna en Farah erin voor Sylvie en Lotus. Farah als jongen en die wist ook al snel de 2-2 te maken. Maar elke keer kwam KIOS toch weer voor en moest Janna dat weer recht zetten: 3-3 en 4-4. We speelden een goede wedstrijd, maar die fouten die we toch maakten werden steeds gelijk afgestraft door KIOS en zo werd het voor rust weer 4-5 en gelijk na rust 4-6. Maar Janna bracht voor het laatste kwart de hoop weer terug met haar derde en ons vijfde doelpunt. Direct na rust weer een fout en gelijk was het 5-7. Dit keer was het Sylvie die weer na een goede aanval wist te scoren. Dit keer werd KIOS onder druk gezet, maar er werd niet meer gescoord, dus helaas werd deze goede wedstrijd toch verloren met 6-7.