Zaterdag 5 november waren er weer de nodige oefenwedstrijden in de Hogendorp hal.

De B1 moest tegen Helios spelen, De C1 tegen Blauw Wit en de D2 sloot de dag tegen Tempo.

Sfeerbeelden van de B1 die tegen 8 jongens moesten spelen:

sw b1 tegen helios 16112016 (25)-25

Sfeerbeelden van de C1:

sw c1 tegen blauw wit 16112016 (1)-17

Zaterdag 5 november moest de D2 spelen tegen Tempo. Deze wedstrijd werd het officiële wedstrijd debuut voor Noëmie. We moesten het echter wel doen zonder Chaim, Britt en Lisa. Dounia en Jelle waren de invallers.

Twan was vandaag aanvoerder en samen met Isabelle, Agata en Tika begon hij in de verdediging. In de aanval begonnen Lola, Dounia, Jelle en Ella. Wie waren de jongens? Oh jee geen hesjes. Ella heeft een broek dus die werd jongen en Isabelle werd omgetoverd tot jongen.

Tempo kwam met 0-1 voor, maar Lola maakte al snel weer gelijk. De teams leken aardig in balans. Tempo wist echter nog 2x te scoren, zodat het na het eerste kwart 1-3 stond. Lola werd vervangen door Noëmie. Tempo liep nu echter uit naar 1-7. Ze waren beter en ook in het derde kwart liepen ze verder uit. Dounia wist nog ons tweede doelpunt te scoren, zodat het na 3 kwart wedstrijd 2-11 stond. Wel gingen we steeds beter spelen en werd het verschil met Tempo steeds kleiner. We kregen ook weer de nodige kansen, maar die gingen er niet in. Ook bij Tempo stopte het scoren en wisten ze er in het laatste kwart nog maar 1 te maken. De eindstand werd 2-12. Het was een oefenwedstrijd, dus die uitslag was niet echt belangrijk. Wel goed was om te zien dat er steeds beter werd gespeeld en dat we ook dingen terug zagen die we geoefend hadden en we ook nog in deze wedstrijd verteld hadden.