F2 en Kangoeroes als teams van de week

Team van de week

Zondag 6 maart is alweer de laatste thuiswedstrijd in de zaal van het eerste team.

Het laatste team van de week zijn er eigenlijk 2.

De Kangoeroes en de nieuwe F2. In die F2 spelen Lasse, Finnuir, Noor, Rixt en Emily. Zij trainen al  een tijdje mee, maar gaan nu op het veld  echt competitie spelen. De Kangoeroes bestaan verder nog uit Auke, Daniel, Gabriel, Tess, Meiko, Jairo, Kyara en Nelson.

Deze kinderen trainen op vrijdag samen met de F1 en krijgen dan training van Johann en Sam. Daarnaast zijn er regelmatig oefenuurtjes voor de Kangoeroes, waaraan de Effies weer mee mogen doen. Die trainingen worden gehouden op zaterdagochtend. Trainers op die oefenuren zijn Zoë en Lisa. Ze krijgen dan hulp van Johann, Sam en Sacha. Die trainers spelen zelf allemaal in de D1 en het is dan ook erg leuk om te zien hoe goed deze kinderen al training staan te geven aan de Effies en Kangoeroes.

 

Kangoeroes en

F2                    6-3-2015 14.40 uur                    Sporting West              Haarlem

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie