Amsterdamse Kangoeroe ochtend bij Blauw Wit

Zaterdag 19 maart was de Amsterdamse Kangoeroeochtend bij Blauw Wit. Deze ochtend was voor alle Kangoeroes uit Amsterdam.

sporting west kangoeroeochtend-

Sporting West was er met 5 Kangoeroes. Coaches Lisa en Zoë kregen nog hulp van Johann om deze springers te begeleiden. Ons team bestond uit: Luna, Tess, Meiko, Rixt en Tesse. We waren vandaag zelfs de eerste in de hal. Er waren behalve onze Kangoeroes ook nog Kangoeroes van Rohda, Oranje Nassau, Blauw Wit en AW DTV. Ook Kangoeroe Piet was weer present.

De organisatie had verschillende spelletjes uitgezet. Hindernisbanen, doelpunten maken, gooien en er was zelfs een luchtkussen. De Kangoeroes waren er maar druk mee en het was dan ook al snel 12 uur. Tijd voor de afsluiting. Alle Kangoeroes waren moe, maar ze hebben een hele leuke ochtend gehad. Als beloning kregen ze allemaal een diploma en een kangoeroe tas.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie