Het Hamsterjournaal op bezoek bij de Training van de Effies en Kangoeroes.

Er lopen weer heel wat korfballertjes bij de Kangoeroes en Effies. Op het veld krijgen we een nieuwe F2 en in de zaal doet de F1 het heel goed en stond zelfs effies op de eerste plaats.
Dat blijft niet lang verborgen.
Vrijdag 29 januari waren de Hamsters van het Hamsterjournaal bij de training van die Effies en Kangoeroes. Normaal slapen ze `s winters, maar die beestjes waren zo nieuwsgierig naar het geheim hiervan, dat ze toch maar zijn langsgekomen.


Ze hebben gekeken naar de training en spraken natuurlijk even met de spelers en trainers.
Luna was er helaas niet bij, maar samen met Paul zijn ze de routiniers in het team. Ze speelden vorig seizoen al in de F. Op het veld moesten ze nog even wachten, omdat er nog geen F team was. Sylvie kwam er al snel bij en met wat hulp konden ze al oefenwedstrijdjes spelen tegen andere teams. Met Kangoeroe Daniel werd zelfs het EKVA toernooi gewonnen. Later kwamen Joanie en Janna er nog bij en ook Olivier melde zich aan na het schoolkorfbaltoernooi. In de zaal konden we dus spelen en hebben we zelfs 7 spelers. De F1 speelt leuke wedstrijden waarin wordt gewonnen, verloren, maar vooral veel gescoord. Zondag 7 februari is de F1 team van de week.
Op het veld krijgen we zelfs een F2. Wat zou het geheim zijn? In de F2 komen nieuwe spelers. Sommige kennen we al. Finnuir heeft twee zussen die al langer spelen en Lasse, die het voorbeeld van grote broer Jelle volgt. Nieuw zijn Noor, Rixt en Emily. Zondag 6 maart zijn de Kangoeroes en F2 team van de week.
De Hamsters spraken tot slot nog even met de trainers: Johann en Sam.
De trainers spelen zelf in de D1. Johann is al aan zijn vijfde seizoen bezig. Hij is begonnen in de F1. Twee jaar later kwam ook Sam op korfbal. Zij begon in de E1. Nu trainen ze dus samen de F1 en de andere Effies en Kangoeroes.

hamsterjournaal f1 160129 (1)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie