D2 team van de week

Zondag 17 januari is de D2 samen met de D3 team van de week.
De D2 bestaat uit Britt, Tomasa, Zohara, Lisa, Niamh, Damia,Carice, Merlijn, Julius, Tuur en Damian. De D3 bestaat momenteel uit Juliette, Lola en Chelsea. Dit team speelt geen competitie, maar alleen midweekse oefenwedstrijden.
De D2 is een groot team. Het team is vorig seizoen ontstaan uit de samenvoeging van de E1 en de E2. De E1 was een team dat al langer speelde en de E2 was vorig seizoen een nieuw team. Dit seizoen zijn daar Carice en Merlijn bijgekomen. Carice speelde vorig seizoen al in de E2 en later E1, maar Merlijn is pas in de zaal begonnen met korfballen. De coaches zijn Joost en Jeffrey, die ze ook trainen op de donderdag. Elke 14 dagen krijgen ze een extra training op de maandag van Brenda. De D3 traint samen met de D2 op donderdag.
De D2 is nog een jonge ploeg en op het veld viel dat niet mee. De tegenstanders waren vaak ouder en groter. In de zaal gaat het steeds beter en worden er ook punten gepakt. Het verdedigen gaat vooral een stuk beter, want de D2 krijgt niet echt veel doelpunten meer tegen. Nu nog wat meer zelf scoren.
Zondag 17 januari gaat de D2 samen met de D3 in ieder geval scoren als team van de week en het eerste naar de overwinning schreeuwen tegen stadsgenoot Swift.

Team datum en aanvangstijd Wedstrijd
D2       17-1-2015        14.35 uur Sporting West    Swift
F1        7-2-2015         14.40 uur Sporting West    OZC
Kangoeroes en
overige effies 6-3-2015     14.40 uur Sporting West   Haarlem

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie