cor

Sporting West pakt eerste punt in 2e klasse

Het eerste puntje is binnen! Sporting West knokte zich een slag in de rondte, maar korfbalde ook goed en hield ADOS op 19-19 in een zenuwslopende eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen. De start was furieus: Grea en Mark schoten binnen een paar minuten 2-0 op het bord. Daarna stokte de productie enigszins, vaak omdat de bal al na een schot werd ingeleverd. Aan de andere kant bleek dat niet desastreus, omdat onze verdedigers de aanvallers van ADOS vakkundig lamlegden.

Trainer/coach Cor van der Valk had gekozen voor een nieuwe samenstelling van de vakken, met in de eerste aanval schutters Grea en Rodney. In de verdediging speelden Brenda en Ellen samen met Stefan en Robin. Al met al pakte dat goed uit, omdat het vak van Stefan mee kon scoren met Rodney en Grea die vandaag ‘on fire’ waren.

Toch kwam ADOS na rust tweemaal op voorsprong. Langs de kant hielden de supporters hun adem in. Sporting West zou het nu toch niet uit handen gaan geven? Nee hoor, de spelers bleken mentaal ijzersterk en gaven geen kick. Een minuut voor tijd leek zelfs een zege binnen handbereik, maar er werd wijselijk gekozen voor het uitspelen van de wedstrijd. Een punt tegen het sterke ADOS is een prima resultaat en biedt perspectief voor volgende week, als DKC op bezoek komt. Ongetwijfeld is het dan weer net zo gezellig in de kantine van Dirk en Carina, dus komt allen onze trots aanmoedigen en na afloop een borreltje drinken!

RTV Hoorn was aanwezig voor een verslag van de wedstrijd. De verslaggever voelde Cor na afloop stevig aan de tand. Een en ander is hier terug te luisteren:http://www.rtvhoorn.nl/wp/rod_player?id=15112015160505

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie