Kangoeroe Pieten training

Zaterdag 21 november was er een speciale Kangoeroe Pieten training. Speciaal voor deze training hadden Johann en Sam twee trainers uit Spanje gevraagd. KorfbalPieten in dit geval. Gelukkig spraken deze Pieten wel een beetje Nederlands en hadden ze heel veel Pepernoten bij zich. Dat scheelt altijd bij Kangoeroes. Niet alleen bij Kangoeroes overigens, want ook de Effies en zelfs E tjes deden maar wat graag nog even mee.
Ze vertelde wat Pieten allemaal moeten kunnen en dat Korfbal daar heel handig bij is. Zo moeten Pieten goed kunnen rennen, hun evenwicht bewaren op gladde daken, Cadeautjes door schoorstenen gooien en ook met pakjes kunnen rennen zonder dat andere ze kunnen afpakken. Al die dingen werden op een korfbal manier geoefend. Zo moesten de kinderen pakjes door de korf gooien, een tik/gooi spel met pakjes en om hun evenwicht te testen was er lijn tikkertje. Volgens mij deden de kinderen het erg goed. De KorfbalPieten waren erg tevreden over onze kinderen. Volgende week komen ze weer en dan zouden ze de Sint ook meenemen.

https://www.flickr.com/photos/sportingwest/albums/72157661400146326

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie