De eerste zege is binnen!

Met Rodney als een dolle op schot (12 treffers) heeft Sporting West de eerste overwinning van het zaalseizoen geboekt. DKC ging met een 22-15 nederlaag terug naar Delft.

Lange tijd ging het gelijk op, tot de Amsterdammers ver in de tweede helft het beslissende gaatje konden slaan. Daarbij waren de doelpunten van Rodney uiteraard cruciaal. Dit seizoen teruggekeerd van Blauw Wit maakt hij het in de zaal volledig waar. Zelfs op de training van het 3, 4 en 5 werkt hij aan zijn schot.

In het andere vak acteerde Robin sterk met vijf treffers, aangevuld door het kwartet van Stefan. Het was een pittige wedstrijd waarin Cor en Kiona een gele kaart kregen. Misschien is het wel tekenend voor de mentaliteit van Sporting West, dat zich ook vorige week al ferm staande hield. “Tegenstanders zijn nu op hun hoede als ze naar de Inloophal moeten,” aldus Cor.

Het was sowieso een prachtige dag voor Sporting West. Het tweede team won van HKV/Ons Eibernest, het derde versloeg Blauw Wit 6 en het vierde was opnieuw geweldig en had gewonnen.

Lezen hoe de tegenpartij de wedstrijd heeft ervaren: LINK

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie