Sfeerbeelden 12 september

Zaterdag 12 september speelde de D2 bij Blauw Wit tegen Blauw Wit D4. De wedstrijd was al om 9 uur. Carice uit de E1 mocht de D2 komen versterken. Voor de rust wist de D2 twee doelpunten te maken en gingen ze met een 2-1 voorsprong rusten. Na de rust wist alleen Blauw Wit nog twee maal te scoren en zo won Blauw Wit met 3-2. Sfeerbeelden van deze wedstrijd zijn hier te vinden:
150912 sw d2 uit tegen bw (13)
Om 10 uur was er een Kangoeroe training. Het seizoen is pas begonnen en er mogen nog wel wat Kangoeroes bij. De Effies mochten dit keer ook meedoen. Met Johann, Sam, Zoe, Sacha en Lisa uit de D1 hebben we zeker genoeg enthousiaste trainers voor deze groep korfballers. Sfeerbeelden van deze training zijn hier te vinden:

150912 kangoeroe training (1)
Om 11.20 uur begon de E1 aan zijn wedstrijd tegen stadsgenoot MIK. Merlijn mocht zijn wedstrijd debuut maken in een competitie wedstrijd. Hij mocht gelijk beginnen samen met Jelle, Captain Dounia en Carice. Na 10 minuten stond het 1-1 en had Merlijn zijn eerste echte doelpunt gemaakt. In het tweede deel werd het echter 1-5 en rust. Na de rust bleef het in het derde kwart 1-5. In het laatste kwart stortte de E1 echter helemaal in. Alle ballen die MIK richting onze korf gooiden leken er ook wel in te gaan. De moed zakte de E1 in de schoenen en dat loopt ook niet echt goed. Mik wist met 1-13 te winnen. Sfeerbeelden zijn hier te vinden: