SW A2 tegen de Nieuw Zeeland <19

Op dinsdag 7 april a.s. en op vrijdag 10 april a.s. vinden er in de Blauw – Withal 2 officieuze korfbalinterlands plaats! De gasten uit Nieuw Zeeland nemen het in deze 2 wedstrijden op tegen de A2 teams van Blauw – Wit en Sporting West.

Het Nieuw Zeelandse team verblijft momenteel al in Nederland en doen aankomend weekeinde mee met de Junior World Cup in Leeuwarden. Na het toernooi verhuist het gezelschap richting Amsterdam en men wil graag nog extra wedstrijden spelen en ze kwamen zodoende bij de juniorenteams van Blauw – Wit en Sporting West uit.

Op dinsdag 7 april speelt Blauw – Wit A2 een wedstrijd tegen Nieuw Zeeland <19. Dit is de voorwedstrijd voor de allesbeslissende kraker tussen Blauw – Wit 1 en T.O.P. / Quoratio 1. De wedstrijd begint om 18:00 uur in de Blauw – Withal.

Vrijdag 10 april speelt de A2 van Sporting West tegen de Nieuw Zeelanders. Deze wedstrijd zal om 19:30 uur aanvangen, eveneens in de Blauw – Withal.

Uiteraard is publiek van harte welkom om bij deze 2 internationale wedstrijden te kijken! Er wordt met schotklok gespeeld, wat natuurlijk voor de 2 Amsterdamse teams een nieuwe ervaring zal zijn.

Entree bij de wedstrijden is gratis.

Het team zal ook de Ahoy finale bezoeken om daarna weer terug te keren naar Nieuw Zeeland.

Casper Boom

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie