Bevrijdingsfestival (bewonersbrief)

Via deze brief willen wij u informeren over Bevrijdingsfestival Het Vrije Westen in Cultuurpark Westergasfabriek. Het Vrije Westen is een van de veertien Bevrijdingsfestivals in Nederland en is gratis toegankelijk.

Op 5 mei 2015 zullen er van 11.00 tot 23.00 uur diverse podia en vele culturele activiteiten in het Westerpark te vinden zijn. Er zijn kinderactiviteiten, leuke bands, rijdende keukens, dj’s, kraampjes en nog veel meer. Het volledige programma is te vinden op www.hetvrijewesten.eu.

De opbouw van het festival begint op 4 mei, en op 6 mei zal alles weer opgeruimd worden.

De bezoekers van het festival zullen naar verwachting vooral per fiets komen en hiervoor zijn 2 grote fietsenstallingen op het terrein ingericht, op de Polonceaukade en op het Marktplein.

Wij nodigen u hierbij uit om met ons de bevrijding te vieren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie