Zaterdag 25 mei moest de D1 spelen in Driebergen tegen Dalto. Als je zover moet reizen, dan maken we er gelijk een dagje uit van.

In Driebergen is een heel leuk zwembad, dus idee van Leanne is om er ook maar te gaan zwemmen.

Maar eerst de wedstrijd.

Zonder Tim en Cato.

Maar wel met 10 andere kinderen.

Soms win je heel ruim van een tegenstander. Zo`n wedstrijd is dan eigenlijk alleen leuk door de uitslag.

Soms speel je een hele goede en leuke wedstrijd, maar valt de uitslag tegen. De vorige uitwedstrijd tegen Victum was een hele leuke en werd het 6-6.

Vandaag weer zo`n wedstrijd.

We begonnen met Amadou, Soolan, Ronja en Leanne in de aanval. Aanvoerder Nova begon als jongen in de verdediging. Samen met Luc, Puck en Youziana. Kathelijne en Vera waren de eerste wissels.

Dalto was het eerste kwart net wat scherper en ze wisten op een 2-0 voorsprong te komen. Wij kregen ook de nodige kansen, maar geen doelpunten.

In het tweede kwart gingen Ronja en Puck naar de kant. Kathelijne en Vera kwamen erin.

Dalto kwam nog wel op 3-0. We kregen nog wel kansen, maar daarna werden we steeds beter. Vera wist in het 2e kwart 3x te scoren. Ruststand werd zo 3-3. In het derde kwart gingen Leanne en Yuziana even naar de kant. Beide teams werkten hard. Er werd heel goed verdedigd en daardoor vielen er geen doelpunten. Na 3 kwart dus nog 3-3.

In het laatste kwart kwamen Leanne en Yuziana erin als jongen voor Soolan en Nova.

Dalto kwam op 4-3, maar snel was het weer 4-4 door Vera. De 5-4 volgde eigenlijk al weer snel en de 5-5 door Vera. Via Luc kwamen we zelfs op 5-6. Dat duurde even, maar toch weer gelijk. Vlak voor tijd kwam Dalto toch weer aan de leiding. We kregen best nog wel kansen, maar de scherpte viel na een wedstrijd vol spanning toch weg en zo wist Dalto met 7-6 te winnen.

Een leuke wedstrijd weer. Beide teams moesten er voor knokken en waren aan elkaar gewaagd. Alleen jammer van de uitslag, maar als je die niet weet heb je toch een goede en leuke wedstrijd gezien.

Na de wedstrijd gingen we nog naar het zwembad waar de spelers en ouders bijna 3 uur in het water hebben gelegen. Nog een gezond frietje na afloop en weer terug naar Amsterdam. Vergeet de uitslag en het was een bijzonder geslaagde dag.