Overlijdensbericht Daan van den Berg

Afgelopen week ontvingen wij het bericht dat Daan van den Berg op 17 augustus helaas is overleden. Hij is 76 jaar geworden. Daan is vanaf zijn jeugd spelend lid van Westerkwartier geweest en later ook betrokken gebleven bij Sporting West.
De uitvaart heeft in besloten kring plaatsgevonden. Eventuele correspondentie kan via het volgende e-mailadres: ingrid.vanderlaan@upcmail.nl.
Wij wensen familie en vrienden heel veel sterke bij het dragen van dit grote verlies.

Hieronder een In Memoriam, geschreven door Paul Kist.

Bestuur Sporting West/Bonarius.com

In memoriam Daan van den Berg

Via het secretariaat van Sporting West/Bonarius.com vernam ik dat Daan van den Berg op 76-jarige leeftijd is overleden. Daan was de jongste van drie kinderen, die alle drie lid waren van Westerkwartier. Naar mijn mening hadden zus Gerda en broer Gerrit een aardige korfballoopbaan, maar was Daan de meest getalenteerde van de familie. Hij speelde jarenlang bij Westerkwartier en ging later mee naar Sporting West, waar hij tot op hoge leeftijd nog speelde.
Daan was daarnaast een echte verenigingsman. Hij deed jarenlang iedere vrijdagavond de toto en was daarnaast altijd bereid een handje te helpen, bijvoorbeeld bij het onderhoud van het clubgebouw. Ook bij het afbouwen van de nieuwe accommodatie aan de Van Hogendorpstraat heeft hij zijn steentje bijgedragen en deed ook nog vele jaren kantinedienst. Voor zijn inzet voor de club ontving hij destijds het werkersteken.
Jammer genoeg hebben we hem na zijn afscheid als speler nooit meer in het Westerpark terug gezien. We hoorden soms nog iets van leden die hem in zijn woonplaats Purmerend waren tegen gekomen. Ik wens namens de hele vereniging alle familieleden veel sterkte toe bij het verwerken van het overlijden van Daan.

Paul Kist

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie