E2 team van de week: zaterdag 18 maart

Een nieuw team. Met bijna allemaal nieuwe kinderen. Aan het einde van het veldseizoen kregen de kinderen van de Zeeheld op school korfbal tijdens de gymles. Voor Liv, Lieve en Kris was dat aanleiding zich ook te melden voor de korfbaltrainingen. Ella had Stevania meegenomen en zo hadden we dus 4 spelers. Goed voor een E team. De eerste oefenwedstrijd kregen ze nog hulp van Ella en Chrissie. Die wedstrijd tegen Blauw Wit werd gewonnen. Even later gingen ze naar KVA. Met hulp van Mischa en Alioune werd er toen ook gewonnen. De derde oefenwedstrijd thuis tegen DKV werd helaas verloren. In die wedstrijd maakte Tim zijn debuut. Die had zich inmiddels ook gemeld voor korfbal. Stevania is helaas geblesseerd geraakt. Voor het veld staan ze nu als E2 ingeschreven. Dan zal ook Chrissie uit de F1 aansluiten bij de E2.

De E2 bestaat dan uit 4 zeeheldjes: Chrissie, Kris, Liv en Lieve. De vijfde speler is Tim. Hopelijk worden het geen zeeheldjes op sokken. Trainer coach is Tamara.

Zaterdag 18 maart zullen ze zich voorstellen als team van de week!

 

Zaterdag 25 maart is het de beurt aan de Kangoeroes en mogen de kinderen van de spelers mee oplopen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord