D2 thuis tegen KVA

Zaterdag 18 maart moest de D2 tegen KVA spelen. In Amstelveen werd het een bijzondere wedstrijd, omdat we maar 7 spelers hadden. We kregen toen hulp van Samien van KVA.

Ook vandaag voor de wedstrijd 2 afmeldingen. Weer 7 spelers. Dit keer kregen we hulp van Kim van KVA.

Hoe zou het zijn gegaan?

Kim begon in de verdediging samen met  de jarige Luc, Puck als jongen en Leanne.

In de aanval stonden aanvoerder Vera als jongen, Amadou, Kathelijne en Yuziana.

De eerst helft ging gelijk op. Wel wat kansen voor beide teams. Uiteindelijk kwam KVA op voorsprong. Via een doorloopbal wist Yuziana de stand weer gelijk te brengen. In het 2e kwart werd er niet gescoord, maar kregen we meer kansen.

In de 2e helft ging het dan toch los voor ons. De 2-1 en 3-1 door Vera. Amadou wist er ook 3 te scoren met tussendoor Kathelijne met de 6-1.

Na 3 kwart dus 7-1.

In het laatste kwart weer wat minder doelpunten. Luc wist 8-1 te scoren en Leanne de 9-1.