De D2 oefenen tegen Huizen

Zaterdag 19 november was de oefenwedstrijd van de D2 tegen Huizen. De 2e echte wedstrijd in 2 vakken.

Hoe zou de D2 het gedaan hebben?

De D2 bestaat uit 10 spelers. Op het veld speelden ze nog als 4 tal, maar nu is het team groot genoeg voor 2 vakken.

Kenza was er helaas niet bij vandaag.

Maar aanvoerder Leanne als heer, Luc, Azra en Puck in de verdediging. Vera, Yuziana, Amadou en Soolan in de aanval en wissel Kathelijne waren er wel. We konden dus spelen.

Scheidsrechter was Ruud.

Het eerste kwart ging heel goed. De tegenstanders waren allemaal iets groter dan de spelers van de D2.

Via 2 doelpunten van Vera kwam de D2 op een 2-0 voorsprong. Toen werd het toch wat moeilijker. Het verdedigen ging nog goed, maar het viel niet mee de bal naar het andere vak te krijgen. Huizen kreeg daardoor steeds meer kansen en tegendoelpunten konden niet uitblijven. Aan het einde van het eerste kwart was het alweer gelijk. In het tweede kwart eigenlijk hetzelfde verhaal. Het verdedigen ging goed, maar dan die bal naar het andere vak. Huizen wist 1x te scoren. Zo werd de ruststand 2-3.

Na de rust de snelle gelijkmaker van Amadou. 3-3 dus. In het derde kwart was dat het enige doelpunt. Gelijk dus na drie kwart wedstrijd.

Maar toen kwam het 4e en laatste kwart. Huizen was nu beter dan de D2. Ze hadden gestreden, maar de vermoeidheid sloeg nu toe. Huizen maakte daar goed gebruik van en wist 3x te scoren. Eindstand 3-6.

Helaas verloren. Het spelen in 2 vakken begint al te wennen. Iedereen heeft goed zijn best gedaan en zo toch wel een goede wedstrijd gespeeld.