F1 thuis tegen Badhoevedorp

Zaterdag moest de F1 in ons eigen Westerpark tegen Badhoevedorp spelen. Vorige keren hadden we drie spelers en wat hulp van de tegenstander. Hoe zou het dit keer gaan?

Dit keer waren er 6 effies. We begonnen met aanvoerder Alioune, Manu, Chrissie en Misha. Reserves waren Madiya en Isa. Ruud was de scheidsrechter.

Via Misha kwamen we op 1-0. Het werd een spannende wedstrijd, want beide teams kregen de nodige kansen. Het werd dan ook snel 1-1 en 1-2. Een stand die heel lang zou blijven staan.

Na 10 minuten mocht Madiya Misha aflossen. Isa bleef nog even aan de kant. In het tweede kwart werd er niet gescoord. En dat zou ook in het derde kwart niet gebeuren. In het laatste kwart kwam Isa er toch in voor Chrissie en samen met Manu, Madiya en Alioune mocht ze proberen om weer op voorsprong te komen. Helaas was het Badhoevedorp die 2x wist te scoren, zodat Misha als superspeler in het veld mocht. Niet lang, want Alioune wist de 2-4 te scoren. Misha mocht weer naar de kant. Die 2-4 werd ook de eindstand

De strafworpen werden met 4-2 gewonnen. Hier zagen we Chrissie, Alioune en Misha scoren.