F1 uit tegen Atlantis

Zaterdag 19 februari moest de F1 in Mijdrecht spelen tegen Atlantis. Met de nodige zieken en vakantiegangers lukte het toch om met een team af te reizen naar Mijdrecht.  Hoe zou het zijn gegaan?

De F1 bestond uit aanvoerder Chrissie, Alioune, Madiya en Vera.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door Madiya. Het duurde toen effies voor er weer werd gescoord en dat deed Vera 3x in het eerste kwart.

De F1 werd daarna steeds sterker. Atlantis wist in het tweede kwart de eer te redden, maar weer Vera met de 1-5 en 1-6 en het laatste doelpunt van Alioune in de eerste helft zorgde voor een 1-7 ruststand.

In de tweede helft was er geen sprake meer van verdedigen. Er werd heel veel op de korf geschoten door beide partijen. Na driekwart stond het 3-11. In het laatste kwart zagen we heel veel doelpunten van Vera. Hoewel de andere effies ook veel kansen kregen leek het wel of elk schot van Vera erin ging. Het laatste doelpunt deze wedstrijd was weer van Madiya, die  het eerste en het laatste doelpunt wist te maken vandaag. Eindstand 5-18.

De strafworpen werden met 1-3 gewonnen.