De E3 uit tegen KVA E4

Zaterdag 18 december moest de E3 in Amstelveen spelen tegen KVA. De E3 is een nieuw team. Na een valse start, waarbij 2 wedstrijden niet doorgingen, nu dan toch de eerste echte competitie wedstrijd. Hoe zou het gaan?

De E3 bestond uit aanvoerder Kathelijne, Yuziana, Sammie, Misha en eerste wissel Luc.

Het werd een leuke wedstrijd. De ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. We waren in het begin wat meer aan het aanvallen, wat ook de 0-1 voorsprong door een doelpunt van Misha opleverde. KVA begon ook wat meer aan te vallen en wist er vervolgens 2 te scoren. Na 10 minuten dus 2-1. In het tweede kwart kwam Luc erin voor Sammie. Beide teams kregen wel de nodige kansen, maar er werd niet gescoord. Rust dus nog steeds 2-1. Na de rust ging het scoren wat beter. Kathelijne was naar de kant en Sammie deed nu ook weer mee. Luc wist de 2-2 te scoren en Misha de 3-3. Zo gingen we het laatste kwart in met nu Kathelijne weer voor Yuziana. Dit kwart nog meer doelpunten. Luc met de 3-4 en een mooie doorloopbal van Misha aangegeven door Luc leverde de 3-5 op. KVA kwam weer terug tot 5-5. Het bleef dus heel spannend. Maar Kathelijne met de 5-6 en Luc met de 5-7 leverde toch weer een voorsprong op. KVA kwam nog wel vlak voor tijd terug tot 6-7. De eerste echte competitie wedstrijd dus met een overwinning. Hopelijk mogen we nog blijven spelen. De strafworpen werden met 2-1 door KVA gewonnen. Hier wist Yuziana voor de E3 te scoren.

e3 uit tegen kva 211218 (1)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord